Saturday 9 May 2015

Ολοκλήρωση Διαγωνισμού Ρομποτικής - Σχολική Χρονιά 2014-15

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Creative Minds το οποίο ξεκίνησε τη σχολική χρονιά 2014-15 στο σχολείο μας και θα ολοκληρωθεί με τη λήξη της επόμενης σχολικής χρονιάς, διοργανώθηκε κατά τους μήνες Μάρτιο με Μάιο 2015, διαγωνισμός ρομποτικής.

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν μαθητές από όλες τις τάξεις του σχολείου μας, οι οποίοι οργανώθηκαν σε ομάδες και με τη βοήθεια συναδέλφων καθηγητών θα έπρεπε κάθε εβδομάδα να ασχολούνται με την επίτευξη διαφορετικού στόχου.

Στόχος του διαγωνισμού ήταν να δοθεί στους μαθητές μας η ευκαιρία να αναπτύξουν τις ικανότητες τους στην επίλυση προβλημάτων καθώς και να ενισχύσουν την κριτική τους σκέψη. Θεωρούμε ότι καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας και ενθαρρυμένοι από αυτό το γεγονός θα προσπαθήσουμε να επαναλάβουμε το διαγωνισμό και στην επόμενη σχολική χρονιά.

Με αυτή την ευκαιρία θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους μαθητές οι οποίοι συμμετείχαν στο διαγωνισμό, αξιοποιώντας τον ελεύθερο χρόνο στα διαλείμματα τους!!!

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνάδελφους που στήριξαν αυτή την προσπάθεια, αφιερώνοντας και αυτοί το χρόνο στα διαλείμματα τους, προσπαθώντας να ενισχύσουν τους μαθητές μας.


No comments:

Post a Comment