Thursday 20 November 2014

Creative Minds - Αποτελέσματα έρευνας σχετικά με τη ρομποτική

Στο πλαίσιο του προγράμματος Creative Minds, διενεργήθηκε τις προηγούμενες μέρες στο σχολείο μας έρευνα σχετικά με τη ρομποτική.
Στόχος της έρευνας ήταν να διερευνηθεί, το επίπεδο των γνώσεων καθηγητών και μαθητών στο σχολείο μας, σχετικά με το συγκεκριμμένο θέμα.
Δόθηκε σχετικό ερωτηματολόγιο στους καθηγητές στο σχολείο μας. Στη συνέχεια οι πληροφορίες που συλλέξαμε, εισήχθηκαν σε βάση δεδομένων την οποία δημιουργήσαμε με την MS Access για τις ανάγκες της έρευνας. Εντοπίστηκαν τα στοιχεία που ενδιέφεραν και χρησιμοποιώντας την MS Excel δημιουργήθηκαν οι αντίστοιχες γραφικές παραστάσεις.
Κατά τη διάρκεια του μαθήματος της Πληροφορικής, ζητήθηκε απο τους μαθητές, συμπληρώνοντας μια φόρμα - ερωτηματολόγιο (το ίδιο με εκείνο των καθηγητών), να καταχωρήσουν στη βάση δεδομένων όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Χρησιμοποιώντας και πάλι την MS Excel, δημιουργήθηκαν οι αντίστοιχες γραφικές παραστάσεις στις οποίες παρουσιάζονται τα ευρήματα της έρευνας.
Τα αποτελέσματα της έρευνας εκτίθενται από σήμερα, στην είσοδο του σχολείου μας, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να τα μελετήσουν.


Τα ευρήματα της έρευνας σε ηλεκτρονική μορφή, είναι διαθέσιμα στην διεύθυνση:



Ακολουθώντας το συγκεκριμμένο σύνδεσμο, μπορείτε να βρείτε και υλικό το οποίο μας δόθηκε κατά τη διάρκεια του Lego course, το οποίο έγινε με επιτυχία στο σχολείο μας, τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου.

No comments:

Post a Comment